logo sjmotoren
Laatste Tweet
Laatste nieuws
Contact
SJ MOTOREN
Buorren 33
9041AX BERLTSUM
Tel: (06) 52 69 37 34
 
Supermotodemo tijdens Racing EXPO Leeuwarden.

Tijdens de grootste auto en motorsportbeurs, onder de naam Racing EXPO, in het FEC te Leeuwarden komen vele takken van auto- en motorsport aan de orde en worden er verschillende demo’s georganiseerd. Ook de supermotosport wordt vertegenwoordigd met een demo. Deze beurs vindt plaats op 26 en 27 januari 2013.

Het breedste aanbod
Racing EXPO Leeuwarden staat garant voor het grootste aanbod voor auto en motorsportliefhebbers. Het nieuwe race seizoen begint dan ook niet voor niets in Leeuwarden met de Ultieme auto en motorsportbeurs: Racing EXPO Leeuwarden in vier jaar tijd uit gegroeid tot de grootste auto en motorsportbeurs van Nederland.

Alles voor de Race fans
De snelste, de mooiste, de gekste race auto’s en motoren je vind ze in Leeuwarden. Van autocross tot dragracing. En van de circuitauto’s en motoren tot rallyauto’s en ijsspeedway motoren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in Leeuwarden. Maar natuurlijk ook volop race overalls en helms en alles wat maar nodig is om de auto en motorsport te beoefenen.

Tijdens deze beurs wordt er ook een supermoto demo georganiseerd. Het maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 20 rijders. Je opgeven voor deze demo kan tot 12 januari 2013 via info@sjmotoren.nl o.v.v. je naam, rijdersnummer en adresgegevens. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk bericht of jij een van de 20 rijders bent.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sipke Jan Vis via info@sjmotoren.nl.

 

Geplaats op 23 - 12 - 2012 om 15:51:49


Terug naar het nieuwsoverzicht
© Copyright SJ Motoren 2019 | Algemene voorwaarden | Webdesign door Whiteseven